Terug naar de homepage


   
Seizoen 2007 > Nieuws


FIA GT Championship - Zolder (België): Review
De herfst heeft haar opwachting gemaakt in België. Het hele weekend lang zullen de deelnemers van het FIA GT kampioenschap het koude Limburgse weer moeten trotseren. De Lamborghini Murciélago R-GT, met haar zuiderse temperament, verteert de koude weersomstandigheden niet zo goed. In de eerste vrije training hebben Jos Menten en Peter Kox moeite om de banden op temperatuur te krijgen: “Typisch Belgisch weer, en dat heeft onze Lambo niet zo graag…”, aldus Menten na de eerste vrije training - waarin de zwart-oranje Lamborghini dertiende eindigde. “Eigenlijk was het meer een referentietijd. Straks zal het beter gaan.”
» Lees meer 21-10-2007
FIA GT Championship - Zolder (België): Preview
Drie weken na de niet-deelname van HD GIGAWAVE Reiter Engineering in Nogaro zijn we aanbeland aan de seizoensafsluiter van het FIA GT kampioenschap 2007 in Zolder, België. Na de teleurstelling in Brno en het forfait voor Nogaro zijn Hans Reiter en zijn troepen erop gebrand om hun FIA GT campagne in schoonheid af te sluiten. Voor Jos Menten en Peter Kox was het een seizoen van vallen en opstaan. Daarom komen we nog even terug op de resultaten tot dusver.
» Lees meer 17-10-2007
ADAC GT Masters - Hockenheim - Review
In de aanloop naar de seizoensafsluiter van het FIA GT kampioenschap maakt Jos Menten nog een uitstap naar Hockenheim, voor de laatste twee manches van de ADAC GT Masters 2007. Samen met zijn landgenoot Marius Ritskes deelt Jos Menten een Lamborghini Gallardo GT3 van het Duitse Reiter Engineering team. Dit seizoen heeft Menten al een aantal successen geboekt in de ADAC GT Masters, en samen met Ritskes is hij vastberaden om daar een vervolg aan te breien.
» Lees meer 14-10-2007
ADAC GT Masters - Hockenheim - Preview
Terwijl Hans Reiter hard werkt om de Lamborghini Murciélago R-GT klaar te stomen voor de seizoensafsluiter van het FIA GT kampioenschap in Zolder, trekt Jos Menten komend weekend samen met zijn landgenoot Marius Ritskes naar Hockenheim. Op 13 en 14 oktober wordt in Hockenheim de finale van de ADAC GT Masters gehouden. Reeds vorige maand werd de strijd om de titel bij de teams beslecht in het voordeel van Reiter Engineering, het team waarvoor Menten en Ritskes in Hockenheim zullen uitkomen.
» Lees meer 11-10-2007
FIA GT Championship - Nogaro - Forfait voor Reiter Engineering
Op 29 en 30 september vindt het negende weekend van het FIA GT kampioenschap plaats, de voorlaatste wedstrijd van het seizoen. “De achtste plaats in Brno was een bittere pil om te slikken”, komt Jos Menten terug op de teleurstelling uit Tsjechië. “Wat zondag door me heen ging kan ik niet omschrijven. Zo dicht bij een topresultaat zijn we dit jaar nog niet geweest. Een wielmoer die het verschil maakte tussen champagne en een magere puntenfinish… maar zoals altijd probeer ik het positieve te onthouden: snelste tijd in de training, snelste tijd in de warm-up en de snelste wedstrijdronde.”
» Lees meer 25-09-2007
FIA GT Championship - Brno (Tsjechië): Review
De FIA GT karavaan trekt in het weekend van 22 en 23 september voor de achtste maal naar zuid-oost Tsjechië. Het Automotodrom Brno - Masarykis is gelegen in de tweedegrootste stad van de Tsjechische Republiek. Simulatietesten in de workshop van Reiter Engineering doen het Duitse team enkel het beste verhopen, daar het hobbelige en bochtige circuit de Lamborghini Murciélago R-GT goed zou moeten liggen. Meteen in de vrije trainingen wordt duidelijk dat Jos Menten en Peter Kox klaar zijn voor het avontuur in Oost-Europa. Een avontuur dat eindigt met een grote teleurstelling…
» Lees meer 23-09-2007
FIA GT Championship - Brno (Tsjechië): Preview
Het zomerseizoen zorgde voor een welgekomen afwisseling. Na de pech in het begin van het seizoen lijkt het tij gekeerd voor Jos Menten. De coureur uit Haelen boekte de voorbije twee maanden drie overwinningen in de ADAC GT Masters, en een vierde podium was mogelijk indien een wielnaaf het niet had begeven tijdens de tweede wedstrijd op de Saschenring, afgelopen weekend.
» Lees meer 18-09-2007
ADAC GT Masters - Sachsenring - overwinning en opgave voor Menten-Haase
Tussen de FIA GT wedstrijden in Adria en Brno treedt Jos Menten opnieuw aan in de ADAC GT Masters. De 26-jarige Nederlander verstrekt op de Sachsenring wederom de troepen van Hans Reiter, op de Reiter Engineering Lamborghini Gallardo met het startnummer 7. Menten vervangt in Oost-Duitsland Gianni Morbidelli. De ex-F1-rijder is normalerwijze de vaste co van kampioenschapsleider Christopher Haase, maar de Italiaan moet opnieuw verstek laten wegens verplichtingen voor Audi in het Italiaanse Superstar kampioenschap. “De twee overwinningen in Zolder smaakten alvast naar meer”, glimlacht Menten voor de start van het weekend.
» Lees meer 16-09-2007
FIA GT Championship - Adria (Italy): review
Op 7 en 8 september is het FIA GT kampioenschap aan haar zevende wedstrijd toe. Voor de tweede maal dit seizoen is het FIA GT-circus te gast in Italië. De wedstrijd in Adria is de eerste na de Total 24 Hours of Spa. Halverwege het seizoen staan er vijf punten op de teller van het duo Jos Menten-Peter Kox, de twee Nederlanders die uitkomen voor het Duitse HD GIGAWAVE Reiter Engineering team. Na een zware wedstrijd pakt het Lambo-duo opnieuw punten voor het kampioenschap, nadat ze zesde eindigen.
» Lees meer 10-09-2007
FIA GT Championship - Adria (Italië): Preview
Twee weken na zijn dubbeloverwinning op Circuit Zolder, in het kader van de ADAC GT Masters, trekt Jos Menten naar Adria (Italië) voor de zevende manche van het FIA GT kampioenschap. Na een break van goed vijf weken kruipt Menten opnieuw achter het stuur van de Lamborghini Murciélago R-GT van HD Gigawave Reiter Engineering. Speciaal aan deze wedstrijd is dat de vrije trainingen en kwalificatie op vrijdag worden afgewerkt. De race heeft plaats op zaterdagavond, van 19u45 tot 21u45.
» Lees meer 06-09-2007
ADAC GT Masters - Jos Menten en Christopher Haase winnen beide races
In de achtergrond van de Belgian Champ Car Grand Prix op Circuit Zolder - de Amerikaanse Formule 1 - werken de ADAC GT Masters hun zevende en achtste wedstrijd af. Normalerwijze wordt de Lamborghini Gallardo GT3 #7 van Reiter Engineering bestuurd door de Italiaan Gianni Morbidelli en de Duitser Christopher Haase. Maar omdat Morbidelli elders verplichtingen heeft, kruipt Jos Menten in Zolder achter het stuur van de oranje Gallardo. De 26-jarige Nederlander werkt het volledige FIA GT kampioenschap af met een Lamborghini Murciélago van Reiter Engineering, en is daarmee de geschikte vervanger voor de Italiaanse ex-F1-rijder. Voor Menten en Haase begint het raceweekend met een vierde en een vijfde tijd in de vrije trainingen op vrijdag.
» Lees meer 26-08-2007
ADAC GT Masters - Circuit Zolder - R7+R8: Preview
Het FIA GT kampioenschap is toe aan een break van vijf weken. Om deze korte vakantieperiode te overbruggen, start Jos Menten komend weekend in de zevende en achtste race van de ADAC GT Masters. Samen met de Duitser Christopher Haase bemant hij tijdens het weekend van de Belgian Champ Car Grand Prix een Lamborghini Gallardo GT3. Menten vervangt bij het Duitse Reiter Engineering Gianni Morbidelli op de Gallardo met startnummer zeven. Morbidelli-Haase zijn de huidige leiders in de tussenstand van het kampioenschap, met een voorsprong van dertien punten op Kox-Thurn und Taxis. In totaal vergaarde Haase dit seizoen al vijf podia, en in Zolder wilt hij de kloof met zijn belagers vergroten.
» Lees meer 22-08-2007
FIA GT Championship - 24 Hours of Spa (Belgie): opgave na zware wedstrijd
De Total 24 Hours of Spa 2007 belooft één van de mooiste edities uit de geschiedenis te worden. Jos Menten, Peter Kox en Jeroen Bleekemolen hebben met de zesde startplaats uitstekende perspectieven voor de wedstrijd. Traditioneel Spa-weer op zaterdagmorgen schenkt het HD GIGAWAVE Reiter Engineering team de kans om de piloten kennis te laten maken met de natte omloop. Zonder risico’s te nemen werkt Jeroen Bleekemolen de warm-up af: “Het leek ons verstandig om zoveel mogelijk rondjes op in de regen af te werken. We hadden wel een klein probleem met een aandrijfas, maar dat is inmiddels van de baan”, opent Jos Menten zijn verhaal. “De laatste weersvoorstellingen tonen aan dat het vanaf middernacht gaat regenen. Daarom heeft Jeroen de verschillende soorten regenbanden getest. We weten nu welke kant we uitmoeten met de regenrubbers. Het oude type presteert duidelijk beter, en we zijn voorbereid op een natte race… dus laat de regen maar komen!”
» Lees meer 29-07-2007
FIA GT Championship - 24 Hours of Spa (Belgie): derde rij voor Menten-Kox-Bleekemolen
In de vooravond van de start van de eerste vrije training, kaderend in de Total 24 Hours of Spa, heeft het Hof van Beroep van de FIA bevestigd dat PK Carsport haar overwinning uit Oschersleben kwijt is. Voor Jos Menten en Peter Kox betekent dit dat ze als vijfde geklasseerd worden en daarmee vier punten pakken voor het kampioenschap: “Vier punten hadden we gemakkelijk op eigen kracht gehaald. Ware het niet dat ik in de eerste ronde door een andere deelnemer werd rondgetikt. Achteraf zie je dan dat de derde of de vierde plaats door je vingers glipt… maar we zijn nu in Spa aanbeland voor de zesde wedstrijd. Hier moeten we onze goede vorm van de voorbije races bevestigen”, aldus Jos Menten.
» Lees meer 27-07-2007
FIA GT Championship - 24 Hours of Spa (Belgie): Preview
Na vier wedstrijden met veel tegenslag hebben Jos Menten en Peter Kox twee weken geleden in Duitsland hun eerste punten gepakt. Hoeveel punten het uiteindelijk worden, hangt af van het beroep dat PK Carsport aantekende tegen haar diskwalificatie. Wel staat vast dat All-Inkl.com Reiter Lamborghini niets aan het toeval overlaat om de Total 24 Hours of Spa tot een goed einde te brengen. De Lamborghini Murciélago R-GT #8 is volledig opnieuw opgebouwd, en met het aantrekken van Jeroen Bleekemolen hebben Jos Menten en Peter Kox een snelle derde rijder in de auto.
» Lees meer 19-07-2007
FIA GT Championship - Oschersleben: Menten promoveert naar vijfde plaats!
Na de wedstrijd zag het ernaar uit dat All-Inkl.com Reiter Lamborghini uit Oschersleben zou vertrekken met 8 punten. De tandem Bouchut-Mücke finishte als derde, terwijl Jos Menten en Peter Kox een incidentrijke wedstrijd als zevende afsloten. Maar… de eerste straf die de Stewards of the Meeting uitvaardigden was het ontnemen van zes kampioenschapspunten van het Duitse Lamborghini-team. Om 16u30 kwam de melding binnen dat Stefan Mücke in allebei zijn stints geen 35 consecutieve minuten achter het stuur zat. De piloten mochten in eerste instantie hun punten behouden. Enkele uren later werd de Lamborghini met startnummer 7 echter volledig uit de uitslag geschrapt, wegens een niet conforme versnellingsbak.
» Lees meer 09-07-2007
FIA GT Championship - Oschersleben (Duitsland): Review
Voor Jos Menten en Marius Ritskes eindigt het ADAC GT3 Masters avontuur in Oschersleben zonder een kilometer op de teller. Tijdens de eerste vrije training is men nog steeds bezig de schade te herstellen die de wagen had opgelopen tijdens de Belcar Midsummer Race. Enkele uren later is de bolide startklaar, maar plots geeft de motor de geest. Marius Ritskes heeft nog een reservemotor klaarliggen, maar nadat er een probleem opduikt bij het vervangen van de krachtbron, besluit de Nederlander om de handdoek in de ring te werpen.
» Lees meer 08-07-2007
FIA GT Championship - Oschersleben (Duitsland): Preview
Voor Jos Menten wordt het een druk weekend in Oschersleben. De 26-jarige Nederlander combineert komend weekend zijn vaste programma in het FIA GT kampioenschap met een deelname aan het ADAC GT3 Masters. Gewoontegetrouw deelt Menten de Lamborghini Murciélago R-GT #8 van All-Inkl.com Reiter Lamborghini met Eindhovenaar Peter Kox. Voor de beide manches van de ADAC GT3 Masters vormt Menten een duo met de snelle rookie Marius Ritskes op een Lamborghini Gallardo GT3.
» Lees meer 05-07-2007
FIA GT Championship - Monza (Italië): Review
Na een geslaagde 24 Heures du Mans, kruipt Jos Menten opnieuw achter het stuur van de Lamborghini Murciélago R-GT van het Duitse All-Inkl.com Reiter Lamborghini-team. Speciaal voor de race in Monza heeft Hans Reiter een nieuw aërodynamisch pakket meegebracht voor Jos Menten en Peter Kox. Het FIA GT kampioenschap wordt verwelkomd met zomerse temperaturen van rond de 30 graden Celcius. Het perfecte weer om het potentieel van de Lambo ten volle te benutten, zo leek het…
» Lees meer 24-06-2007
FIA GT Championship - Monza (Italië): Preview
Afgelopen weekend heeft Jos Menten zijn eerste 24 Heures du Mans tot een goed einde gebracht. De Nederlander verdedigde de Britse eer achter het stuur van de Aston Martin DBR9 van Team Modena. Het wedstrijdbegin was veelbelovend, maar een losgekomen schokdemper en een contact met een LMP2-proto beslisten er anders over. Dat Team Modena de auto perfect klaargestoomd had, werd na de wedstrijd erkend door de organisator van de 24 Heures du Mans; de ACO. Het Britse team mocht de Prix Escra in ontvangst nemen voor de sterke prestaties van haar technische crew.
» Lees meer 20-06-2007
24 Hours of Le Mans: race: Team Modena wint Technische Award
De 24 Hours of Le Mans zijn voorbij voor Jos Menten en zijn teamgenoten Antonio Garcia en Christian Fittipaldi. Ten gevolge van een incidentrijke race kon het Team Modena-trio het sterke wedstrijdbegin niet afronden met een mooi resultaat. Toch gaat Team Modena met een troostprijs naar huis.
» Lees meer 17-06-2007
24 Hours of Le Mans: race: Menten-Garcia-Fittipaldi tiende in LMGT1
Op woensdagavond zet Antonio Garcia de zesde chrono neer in de LMGT-categorie. Daarmee mag de Spanjaard op zaterdag om 15u00 starten van op de vijftiende startrij. De startplaats heeft weinig belang in een wedstrijd van twee maal rond de klok, maar de juiste strategie uitkiezen is natuurlijk van levensbelang! Tijdens de warm-up blijkt nogmaals dat de Aston Martin DBR9 het perfecte wapen in de regen is. Jos Menten werkt de natte warm-up af en klokt competitieve tijden. De wisselvallende weersomstandigheden maken het voor de teams erg moeilijk om de anticiperen… maar de teamleiding van Team Modena houdt het hoofd koel.
» Lees meer 17-06-2007
24 Hours of Le Mans: kwalificaties: knappe zesde plaats voor Team Modena!
Voor Jos Menten begint één van de mooiste weken uit zijn nog jonge carrière. De 26-jarige Limburger maakt komende zaterdag immers zijn debuut in de legendarische 24 Hours of Le Mans. Het is sinds 1972 geleden dat er nog een Limburger aan de start van de etmaalrace aan de Sarthe verscheen. Frans Lubin startte met een Ford Capri RS 2600, maar moest opgeven met een kapotte krachtbron. Jos Menten zal het in de zwaarbevochten LMGT1-categorie opnemen tegen het fabrieksgeweld van Aston Martin en Corvette. De coureur uit Haelen deelt een Aston Martin DBR9, uit de stal van Team Modena, met de Braziliaan Christian Fittipaldi en de Spanjaard Antonio Garcia.
» Lees meer 15-06-2007
24 Hours of Le Mans: preview: een mooie week in het verschiet
Met het trio Menten-Fittipaldi-Garcia heeft Team Modena één van de sterkste line-ups in huis. Het Britse team eindigde vorig jaar schitterend negende algemeen (vierde LMGT1). Dit jaar ambiëren Rik Bryan (Sportief Directeur) en Graham Schultz (Team Principal) opnieuw een plekje in de top vijf van de LMGT1-categorie. Ook Jos Menten is ambitieus: “We zullen zeker niet moeten onderdoen voor de andere privé-auto’s. We hebben een sterk pakket en zijn voorbereid voor de zware wedstrijd. Ik heb de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan in 24-uurs races, maar telkens kon ik tot 1 belangrijke conclusie komen: to finish first, you first have to finish.”
» Lees meer 13-06-2007
24 Hours of Le Mans: terugblik op de officiële testdag
Om optimaal voorbereid aan de start van de testdag te verschijnen, heeft Team Modena de Aston Martin DBR9 aan een grondige check-up onderworpen. De afgelopen weken hebben de meccano’s de wagen volledig gestript, nagekeken en klaargestoomd voor de legendarische etmaalrace aan de Sarthe. De eerste stap in de voorbereiding naar de 24 Heures du Mans is de officiële testdag, gesplitst in twee vrije trainingen, die elk vier uur duren.
» Lees meer 03-06-2007
24 Hours of Le Mans: Jos Menten vervolledigt line-up bij Team Modena
De 75ste editie van de 24 Heures du Mans belooft opnieuw eentje te worden om duimen en vingers van af te likken. De voorbije winter hebben Jos Menten en zijn management hard gewerkt om de jonge Limburger naar de 24 Heures du Mans te loodsen. Het harde werk loont, want Jos Menten mag voor de legendarische etmaalrace plaatsnemen achter het stuur van de Aston Martin DBR9 van het Britse Team Modena. Voor de coureur uit Haelen wordt het zijn eerste deelname aan de 24 Heures du Mans.
» Lees meer 24-05-2007
FIA GT Championship - Boekarest (Roemenië): Review
Het is van Helsinki 1997 geleden dat de FIA GT-teams hun kampen hadden opgeslagen rond een stratencircuit. Voor de derde manche van het FIA GT-kampioenschap 2007 verhuist de karavaan naar de boulevards van Boekarest. De dikke GT1 en GT2-bolides scheuren in het hartje van de hoofdstad over het nieuw aangelegde stratenparcours. De aanleg van het unieke stratencircuit heeft ongeveer een maand in beslag genomen. Met het paleis van Nicolae Ceausescu in de achtergrond, gaan Jos Menten en Peter Kox met hun Lamborghini Murciélago R-GT de strijd aan met de Maserati’s, Corvettes en Aston Martins.
» Lees meer 20-05-2007
FIA GT Championship - Boekarest (Roemenië): Preview
Jos Menten heeft de goede lijn van 2006 nog niet kunnen doortrekken naar het nieuwe seizoen. De Flying Dutchman van All-Inkl.com Reiter Lamborghini kon zowel in Zhuhai als in Silverstone geen punten pakken. Een contact met een andere auto enerzijds en een uitgeklapte noodknop anderzijds hielden Jos Menten en Peter Kox van een puntenklassering. Tot op heden stond Dame Fortuna dus niet aan de zijde van het Nederlandse duo, dat uitkomt met de Lamborghini Murciélago R-GT met startnummer acht.
» Lees meer 16-05-2007
FIA GT Championship - Silverstone (Groot-Brittannië): Review
“Het was opnieuw geen gemakkelijk weekend”, opent Jos Menten zijn relaas. Op zaterdagmorgen moet de Lamborghini Murciélago R-GT van All-Inkl.com Reiter Lamborghini nog in het ritme komen. Hans Reiter beslist om de afstelling over een andere boeg te gooien en dat pakt goed uit. De betere set-up wordt tijdens de 15-minuten durende kwalificatiesessie echter niet omgezet in een goede startpositie. Jos Menten en Peter Kox vangen de tweede wedstrijd van het seizoen aan van op de zesde startrij… maar na amper één uur racen zit de race erop voor het Nederlandse duo.
» Lees meer 06-05-2007
FIA GT Championship - Silverstone (Groot-Brittannië): Preview
De seizoensopener van het FIA GT kampioenschap in Zhuhai was een wedstrijd met hoogtes en laagtes voor All-Inkl.com Reiter Lamborghini. Christophe Bouchut en Stefan Mücke wonnen de race en schonken Lamborghini de eerste overwinning in een groot kampioenschap. De Italiaanse constructeur staat nu in de hall of fame tussen merken als McLaren, Mercedes, Porsche, Chrysler, Lister, Ferrari, Maserati, Saleen, Aston Martin en Corvette. Voor Jos Menten en Peter Kox verliep de wedstrijd minder voorspoedig. De Nederlanders waren al vroeg in de twee uur durende race op achtervolgen aangewezen, nadat Kox in aanraking kwam met de Aston Martin van Barwell Motorsports. Na een inhaalrace finishte het Nederlandse duo uiteindelijk als twaalfde algemeen.
» Lees meer 01-05-2007
FIA GT Championship - Zhuhai (China): ”Wat een pechweekend.”
Het Zhuhai International Circuit in China is de gastheer van de seizoensopener van het FIA GT kampioenschap 2007, de enige niet-Europese FIA GT manche. Op zaterdagmorgen om 9u30 plaatselijke tijd sprong het licht op groen voor de eerste vrije training van een hoogstaand en erg competitief kampioenschap. De grootste verandering voor 2007 is de verkorting van de duur van de races van drie naar twee uur. Daarnaast is de lengte van de meeting verkort naar twee dagen. In China verschijnen in totaal 24 wagens en 48 piloten aan de start. Zij vertegenwoordigen 6 constructeurs en 16 landen. Jos Menten en Peter Kox verdedigen de Nederlandse eer met de Lamborghini Murciélago R-GT uit de stal van All-Inkl.com Reiter Lamborghini. Jammer genoeg verliep Jos Menten zijn debuut met de Lamborghini Murciélago R-GT niet zoals hij gehoopt had…
» Lees meer 25-03-2007
FIA GT Championship - Zhuhai (China): Preview
Op 22 februari was All-Inkl.com Reiter Lamborghini met drie wagens afgezakt naar Italië voor de media launch van het FIA GT kampioenschap. Op het circuit van Monza heeft Jos Menten de Lamborghini Muciélago R-GT met startnummer 8 aan een shakedown onderworpen. De coureur uit Haelen moest het op de Autodromo stellen zonder zijn teamgenoot Peter Kox, die andere verplichtingen had. All-Inkl.com Reiter Lamborghini moest op het einde van de eerste dag noodgedwongen de testtweedaagse afbreken na een ongeval, maar het team heeft een pak waardevolle data kunnen vergaren.
» Lees meer 20-03-2007
FIA GT Championship - Testday Monza: uitslagen en foto's
Sessie 1

Het startschot van het FIA GT seizoen 2007 werd gegeven om 10u05 op het Autodromo di Monza, wanneer het licht op groen sprong voor de GT1 en GT2 wagens. De vochtige piste bood niet veel grip en hier en daar zagen we een kleine schuiver. Ook Jos Menten ging bij het aanremmen van de eerste bocht dwars: "Het was duidelijk nog té nat om op slicks te rijden. Bij het uitsturen van de chicane trapte ik iets te hard op het gaspedaal, en toen brak de wagen uit. Verder hebben we een probleemloze voormiddag kunnen afwerken", aldus Menten. Voor foto's van de sessies: surf in het linkermenu naar "Foto's" en klik op "FIA GT Championship - Test Days Monza 2007".
» Lees meer 23-02-2007
Jos Menten en Peter Kox met All-Inkl.com Reiter Lamborghini
In 2006 maakte Jos Menten furore op het internationale strijdtoneel. Na één seizoen LMS verlegt de Nederlander zijn ambities naar het FIA GT kampioenschap. Menten is erin geslaagd een contract te versieren bij All-Inkl.com Reiter Lamborghini. De coureur uit Haelen krijgt bij het Duitse team de kans om zich te bewijzen achter het stuur van een Lamborghini Murciélago R-GT, evolutie 2007. Samen met zijn landgenoot Peter Kox zal Menten de ‘Lambo’ de sporen geven.
» Lees meer 09-02-2007
Jos Menten Racing programma 2007 binnenkort online!
28-01-2007
Agenda
13/04/2013 - DTM 4 Stunden rennen
    preview | review
27/04/2013 - ACAS H&R-Cup
    preview | review
19/05/2013 - 24 Hours Nurburgring
    preview | review
22/06/2013 - Simfy Trophy
20/07/2013 - Reinoldus-rennen
27/07/2013 - 24 Hours of Spa
    preview
24/08/2013 - Ruhr-Pokal
14/09/2013 - DMV Grenzlandrennen
28/09/2013 - Barbarossapreis
12/10/2013 - 250-Meilen-Rennen
26/10/2013 - Münsterlandpokal
Design & development: i-Minded © 2001 - 2021 Jos Menten Racing