Terug naar de homepage


   
Seizoen 2006 > Nieuws


Le Mans Series - 1000km. Jarama: ”Seizoen afsluiten in schoonheid!”
Na teleurstellende resultaten in de Euphony 24 Hours of Zolder en de 1000 km. van Donington zet PSI Experience alles op alles voor de seizoensafsluiter in Jarama, Spanje. Zoals gebruikelijk zal Jos Menten de Corvette C6-R delen met zijn Finse teamgenoten Markus Palttala en Pertti Kuismanen. In Donington kon het trio nog een vierde plaats in de GT1 categorie uit de brand slepen. In Jarama gaat PSI Experience vol voor de overwinning.

“We hebben dit seizoen nog niet veel geluk gekend in de Le Mans Series. Hopelijk kunnen we in Spanje voor de ommekeer zorgen. De snelheid zit er wel degelijk in, nu moeten de puzzelstukjes nog goed vallen. De lat ligt hoog voor de race in Jarama. We willen eindigen met een overwinning, en dat is gezien onze snelheid in de voorbije races een haalbare kaart. We moeten in staat zijn om het seizoen in schoonheid af te sluiten”, aldus een strijdvaardige Jos Menten.

De Corvette C6-R van PSI Experience wordt in Jarama opnieuw geschoeid met Michelin-rubbers.

Tijdentabel:
Friday 22.09.2006
12:00 - 12:30 - CER - Free practice - 30 minutes
12:45 - 13:45 - Le Mans Series - Free practice 1 - 60 minutes
15:00 - 15:30 - CER - Qualifying 1 - 30 minutes
16:00 - 17:00 - Le Mans Series - Free practice 2 - 60 minutes

Saturday 23.09.2006
09:30 - 10:00 - Radical Portugal - Free practice - 30 minutes
10:15 - 10:45 - CER - Qualifying 2 - 30 minutes
11:00 - 12:00 - Le Mans Series - Free practice 3 - 60 minutes
12:15 - 13:35 - Race Motor Clasico - Free practice - 20 minutes
13:30 - 14:00 - Radical Portugal - Qualifying - 30 minutes
14:15 - 15:15 - CER - Race - 60 minutes
15:30 - 15:50 - Le Mans Series - Qualif LM P1 + LM P2 - 20 minutes
16:00 - 16:20 - Le Mans Series - Qualif LM GT1 + LM GT2 - 20 minutes
16:30 - 17:30 - Race Motor Clasico - Race - 60 minutes

Sunday 24.09. 2006
09:00 - 09:20 - Le Mans Series - Warm Up - 20 minutes
09:35 - 10:05 - Radical Portugal - Race - 50 minutes
11:30 - Le Mans Series - Pits open
11:45 - Le Mans Series - Pits closed
12:00 - 18:00 - Le Mans Series - Race - 1000KM
 
« Terug 17-09-2006
Agenda
13/04/2013 - DTM 4 Stunden rennen
    preview | review
27/04/2013 - ACAS H&R-Cup
    preview | review
19/05/2013 - 24 Hours Nurburgring
    preview | review
22/06/2013 - Simfy Trophy
20/07/2013 - Reinoldus-rennen
27/07/2013 - 24 Hours of Spa
    preview
24/08/2013 - Ruhr-Pokal
14/09/2013 - DMV Grenzlandrennen
28/09/2013 - Barbarossapreis
12/10/2013 - 250-Meilen-Rennen
26/10/2013 - Münsterlandpokal
Design & development: i-Minded © 2001 - 2024 Jos Menten Racing